La nostra carta

Et presentem la nostra carta, amb productes del mediterrani, cuina moderna i tradicional fusionada. Elaborem plats amb tot detall i amb uns sabors que et sorprendran! Gaudeix al nostre restaurant a Prades de la nostra cuina.

Entrants

Croqueta d’ànec amb salsa hoisin
3,20 €
unitat
Bao Bun de cansalada confitada amb envinagrats i mostassa
5,00 €
unitat
Variat de vermut amb crema d’olives i taronja
7,00 €
Ceviche d’Orada amb tocs asiàtics
16,00 €
Steak tartar amb mantega especiada i torradetes
16,50 €
Burrata amb salmorejo i tomàquets confitats
14,00 €
Ou perfecte amb cremós de coliflor, anguila fumada i escuma de carbonara
12,50 €
Pota de Pop amb “mojo picón” i patates
19,00 €
Carxofes amb foie poêlé i reducció de vi dolç
19,00 €

Peixos

Llenguado a la planxa o meunière
26,00 €
Rap a la donostiarra
24,00 €
Suprema de llobarro a la planxa
21,00 €
Calamar amb saltejat de verdures i vinagreta de tinta
20,00 €

*tots els nostres peixos aniran acompanyats d’amanida de cabdells o verdures saltejades

Carns

Xai a baixa temperatura amb albergínia a la flama i iogurt amb espècies
20,00 €
Presa Ibèrica amb cabdells a la brasa i vinagreta
20,00 €
Magret d’ànec amb salsa de blat de moro i cebetes al vi
22,00 €
“Cochifrito” amb poma i salsa de carn
21,00 €
Xuletó de vaca “rubia gallega” a la brasa amb patates de Prades (1 kg-1,300kg)
6,00 €
100 gr

*5€ acompanyament amb patates fregides de Prades

Postres

Coulant de xocolata amb gelat de vainilla (20 min de cocció)
8,00 €
Crema de mascarpone, vainilla i poma
7,00 €
Coco, xocolata blanca torrada i fruita tropical
7,00 €
Pastis de formatge
7,00 €

Servei de pa i aigua 2,50€/persona

Si teniu alguna al·lèrgia o intolerància, fer-ho saber al cambrer