Et presentem la nostra carta, amb productes del mediterrani, cuina moderna i tradicional fusionada. Elaborem plats amb tot detall i amb uns sabors que et sorprendran! Gaudeix al nostre restaurant a Prades de la nostra cuina.
Entrants
Bao Bun de cansalada confitada amb envinagrats i mostassa
4.50 €
unitat
Burrata amb salmorejo i tomàquets confitats
14,00 €
Caneló XXL “trufat” amb foie
9.00 €
Carxofes amb foie poêlé i reducció de vi dolç
19,00 €
Ceviche d’Orada amb tocs asiàtics
16,00 €
Croqueta d’ànec amb salsa hoisin
3,20 €
unitat
Gyozas de Llagostins (4 unitats)
7.00 €
Gyozas de Verdures (4 unitats)
6.00 €
Steak tartar amb mantega especiada i torradetes
16,50 €
Variat de vermut amb crema d’olives i taronja
7,00 €
Peixos
Pota de Pop amb “mojo picón” i patates
20,00 €
Llenguado a la planxa o meunière
26,00 €
Rap a la donostiarra
24,00 €
Suprema de llobarro a la planxa
21,00 €
Calamar amb saltejat de verdures i vinagreta de tinta
20,00 €
Sant Pere a la brasa amb patata panadera
21.00 €
*tots els nostres peixos aniran acompanyats d’amanida de cabdells o verdures saltejades
Carns
Xai a baixa temperatura amb albergínia a la flama i iogurt amb espècies
20,00 €
Presa Ibèrica amb cabdells a la brasa i vinagreta
20,00 €
Magret d’ànec amb salsa de blat de moro i cebetes al vi
22,00 €
Entrecot de Vedella (300gr aprox)
22.00 €
Xuletó de vaca “rubia gallega” a la brasa amb patates de Prades (1 kg-1,300kg)
6,00 €
100 gr
*5€ acompanyament amb patates fregides de Prades
Postres
Crema de mascarpone, vainilla i poma
7,00 €
Coco, xocolata blanca torrada i fruita tropical
7,00 €
Pastis de formatge
7,00 €
Pa amb Oli i Sal amb xocolata picant i farigola
8.00 €
Coulant de xocolata amb gelat de vainilla (20 min de cocció)
8,00 €
Servei de pa i aigua 2,50€/persona
Si teniu alguna al·lèrgia o intolerància, fer-ho saber al cambrer