TRETZE PAMS

Nosaltres

Acompanya'ns a descobrir qui som, el nostre recorregut e historia

Descobreix més!

Què és Tretze Pams?

Tretze Pams és un establiment on degustar una cuina de fusió catalana i clàssica de proximitat en un municipi que ofereix activitats i rutes, que compta amb un interessant patrimoni històric i monumental, amb paisatges de gran bellesa i interès biològic i geològic així com una extensa oferta d'oci a l'aire lliure i cultural

Establiment i decoració

La decoració del Tretze Pams és acord amb la natura que l'envolta. És senzilla però a el mateix temps elegant i funcional.

El local disposa de dos menjadors amb llar de foc per a crear el calor de llar i una zona de bar amb una capacitat total per a 62 persones, així com una terrassa amb vista sobre la plaça Major i famosa font de segle XV per acollir uns altres 24 comensals

La nostre gastronomia

A Tretze Pams oferim una cuina catalana i clàssica amb noves tecnologies culinàries amb els sabors de sempre i l'estètica més actual. Una gastronomia de la terra amb plats elaborats a partir de productes de proximitat, com les conegudes patates (Trumfos) de Prades que fusionen la tradició gastronòmica de país, i especialment de les comarques Tarragonines, amb un toc de modernitat i innovació.

Tots ells elaborats i presentats de forma acurada i bastant abundants.

Acompanyat d'uns postres casolans i una extensa carta de vins, amb referències sobretot de la zona (DO Montsant i Priorat).

La nostre ubicació

Tretze Pams s'ubica a Prades, poble que es troba entre les comarques del Baix Camp, Alt Camp, Conca de Barberà, el Priorat i les Garrigues.

Coneguda com a Vila Vermella per la seva pedra arenisca de color vermellós que caracteritza part dels seus edificis. El poble amb vestigis del seu passat àrab i medieval està envoltat per a muralla de la qual nomes queda en peu algunes restes.

Els seus pintorescos carrerons i la font renaixentista davant de l'església i de la qual emana cava un cop a l'any durant la festivitat de Sant Jaume (25 de juliol) fan que el lloc es converteixi en un lloc idíl·lic per a un descans de vacances acompanyats dels nostres allotjaments.

Ara que ja saps una miqueta més de nosaltres, ens agradaria poder coneixe't!

Translate »